Politieker

Vincent Riga

Welkom,

 

Positief, optimistisch en authentiek, ben ik aanwezig op het terrein & beschikbaar voor jullie.

 

Ik wil het voorbeeld zijn van GEZOND VERSTAND en wens me te investeren om het dagdagelijkse leven van Brussel en de Brusselaars te verbeteren.

 

#Vincent Riga

#KetjeOfBrussels

 

FR

NL

EN

vincent in brussels

Vincent in Brussels

Wandeling door Brussel en de sfeer opsnuiven...

Bruxelles, ma belle !

POLITIEK - 21.01.2019

NIEUWJAARSRECEPTIE OPEN VLD NATIONAAL

 

Toffe avond ! Goed georganiseerd ! De lijsttrekkers werden (nog) niet kenbaar gemaakt, maar ik zal het niet nalaten om jullie op de hoogte te houden van zodra er nieuws is. Stay tuned !

 

POLITIEK - 19.01.2019

NIEUWJAARSRECEPTIE OPEN VLD BRUSSEL-STAD

 

De maand januari zit vol met feestmomenten, zoals drinks en recepties. Sympathieke gelegenheid in restaurant Strofilia in het centrum van Brussel, voor de nieuwjaarsreceptie van de Open VLD-afdeling van Brussel-Stad. Veel volk. Veel gelach en glimlach. Mooie manier om het jaar in te zetten en elkéén een "Goeie gezondheid" te wensen !

 

GEZELLIGHEID - 18.01.2019

NIEUWJAARSDRINK VZW ELLIPS

 

Al 10 jaar geleden heb ik deze vzw opgericht, en het aantal regelmatige bezoekers blijft ieder jaar gestaag stijgen. Ellips is er voor éénieder met een beginnende zorgbehoefte of die zich éénzaam voelt. Tijdens mijn regelmatige bezoeken op het terrein, blijf ik schrikken van het aantal mensen die op een bepaald moment in hun leven alleen komen te staan. Achtergelaten. Eénzaam. Ellips is er voor hen, en ik ben zéér blij dat  vele mensen de weg naar Ellips vinden. Ze zijn hier thuis. Voor deze nieuwjaarsreceptie waren 70 personenen aanwezig voor een lekkere maaltijd en een glaasje cava. Leve zulke momenten samen. Leve een warme samenleving. Ik wens iedereen een goeie gezondheid ! Leve 2019.

 

POLITIEK - 17.01.2019

NIEUWJAARSRECEPTIE VGC

 

En nog een receptie. Nog één ! En het is de laatste niet... De recepties volgen elkaar aan een hoog tempo op, maar zijn steeds verschillend.

De  Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) viert dit jaar haar 30 jaar. Ideaal moment om achteruit te kijken naar al het werk dat in die tijd is gerealiseerd, maar ook vooruit de blikken naar de uitdagingen waarvoor we nu en in de toekomst staan. De opvoeding van onze kleine Brusselaars, met voldoende plaatsen in onze scholen, is er daar zeker één van.

 

POLITIEK - DEC. 2018

GEMEENTERAAD

 

Installatie van de nieuwe gemeenteraad tijdens de openbare zitting aan het Gemeentehuis, in de Gemeenteraadszaal.

Op het programma, onder andere, de eedaflegging van de verschillende verkozenen.

KUNST & CULTUUR - NOV-DEC 2018

 

EXPO BANKSY

 

Een tentoonstelling van Banksy ! Van 8 november tot 30 december, met een 60-tal kunstwerken van deze Britse graffiti-artiest. Waar? Elsene, in het oud pand van Delhaize Molière, Waterloosesteenweg.